Hemsida

Vi hjälper er att skapa en hemsida till ert företag eller förening. Vi använder oss av verktyget Visma Website som har alla viktiga funktioner som en snygg, proffsig hemsida kräver.

I arbetet med er hemsida väljer ni ett utseende som är genomgående för hemsidan, med logotyp och flera sidor.  Automatisk mobilanpassning och stöd för sökmotoroptimering (SEO) ingår.

Vi arbetar löpande tillsammans med er tills dess att ni är nöjd med nya hemsidan och den är redo att publiceras!

Bildhantering

Vill ni ha hjälp med enklare bildhantering till er hemsida och eller webbshop så har vi möjlighet att hjälpa till att få in era bilder på hemsidan, sociala medier eller webbshopen samt visar hur ni gör.

Detta innebär att vi kan redigera bilder som ni väljer och har rätten till. Bilderna som är era kan sen användas på olika plattformar.

Webbshop

Är ni redo att börja sälja på nätet! Vi kan hjälpa er att  lägga till Visma Webbshop.

Vi är med er och hjälper till i så stor utsträckning som ni önskar. Naturligtvis kan vi göra hela arbetet åt er!

Även här finns alla viktiga funktioner med som en proffsig nätbutik kräver. Er nätbutik mobilanpassas automatiskt när besökare surfar in på er sajt via mobila enheter. 

Beroende på vilket ekonomiprogram ni har så finns det möjlighet att direktkoppla till webbshopen.

Sociala medier

Vi hjälper er koppla upp ert företag eller förening på de vanligaste sociala medierna som finns. Där ni kan hantera ert företags marknadsföring och närvaro på nätet.

Vi kan vara behjälpliga med att skapa konton och visa grundläggande hantering av ert företags sociala medier liv.